Workshop

FÅ DIN EGEN YOGAPRAKSIS

Søndag d. 29 maj kl. 13.00-15.30

 

En af de største glæder ved en yogapraksis er de øjeblikke, hvor du og vejrtrækningen bliver et, og alt andet end dit tilstedevær på måtten opløses. Fordi ashtanga yoga i den grad lægger op til selvpraksis, i dit eget tempo, i din egen vejrtræknings rytme, har vi altid tilbudt denne yogaform hos Prana Yoga Shala. 

Men mange elever kommer af den ene eller den anden grund aldrig rigtig i gang med ashtangaen, og derfor vil vi nu tilbyde en anden form for egenpraksis. Nemlig sekvenser - dynamiske, men lidt mildere end ashtangaen - der er bygget op om forskellige temaer, i første omgang ryggen. Er du passioneret ashtanga-udøver, vil sekvensen være et rigtig godt supplement til første series mange foroverbøjninger.

På denne maj-workshop bliver du præsenteret for en sekvens, der styrker og smidiggør ryggen, og som du vil kunne småjustere, så den passer lige præcis dig. Efterfølgende vil du på de af vores ashtanga mysore-hold, der undervises af Ann-Charlotte, kunne træne sekvensen med hjælp og vejledning, ligesom du selvfølgelig vil kunne bruge den derhjemme på stuegulvet, i sommerhuset, på hotelværelset mm. (Du kan også træne den på vores yogauge på Hydra fra d. 11/7-16/7, hvis du har lyst til at tage med der, men ikke vil lave ashtanga.)

På denne maj-workshop bliver du undervist i sekvensen, hvorefter vi gennemgår den og de mulige justeringer af den, som lige præcis du har brug for "på tavlen".

Workshoppen kræver en vis erfaring med dynamisk yoga - for eksempel ashtanga eller vinyasa - og mod på at ekperimentere.

Vi tilbyder kun 12 pladser, så vi har tid til, at alle får deres bedste udgave af sekvensen med hjem!

Pris: 300,- (indbetales til 6737-1113944 ved tilmelding eller via mobilepay til 51235572. Tilmeld dig først pr. email til info@pranayogashala.dk).