Hvorfor vælge Prana???

 

- 5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS

 

Prana Yoga Shala – en af byen hyggeligste og mest kompetente skoler, nu med et fantastisk tilbud (som du finder sidst i teksten…)

Der er efterhånden flere yogaskoler end bagerier i København, og det kan være svært at vælge. Mange elever hopper fra skole til skole, da der altid er et godt tilbud at finde et eller andet sted. Men selvom den tilgang kan være positiv for pengepungen, er den mindre optimal i forhold til at opbygge en stabil, gavnlig yogapraksis.

 

 

Hvorfor skal du vælge Prana Yoga Shala?

1 Vores yogaskole er faktisk en forening

Det betyder for dig som elev, at du aldrig vil komme til at stå som en ud af tredive-fyrre yogier og drukne i mængden (og i mængden af sved...) For hvis der er overskud i en forening, er der ingen ejere til at trække overskuddet ud, og det går derfor kun til en ting: Flere klasser til dig som elev (som du endda selv tit får lov til at være med til at vælge!)

 

2 Små hold med tid til den enkelte

Som udgangspunkt har vi mellem 8-15 elever på vores hold, hvilket betyder, at din lærer har styr på, hvad du laver, og hvor du er i din praksis. Derudover støtter vi også op om foreningstanken ved at gøre en dyd ud af at kende vores elever. Det er ikke en receptionist, der tager imod dig, men din lærer, som endda gerne vil lære dit navn at kende, hvis han/hun da ikke allerede kender det.

 

3 Din underviser bliver lønnet ordentligt

Selvom det selvfølgelig ikke er noget, du bemærker i din praksis, bliver din underviser lønnet ordentligt og har bedre arbejdsvilkår end mange andre steder i branchen – noget vi lægger stor vægt på!

 

4 Prana er et fællesskab, ikke et kommercielt yogastudio

Du vil sikkert også møde dine undervisere på skolen på de andre læreres klasser, fordi vi kan lide at praktisere hos og lade os inspirere af hinanden, ligesom vi lægger stor vægt på, at vores lærere hele tiden holder sig opdaterede med den interessante udvikling, som sker i yogaen i disse år, og som Prana Yoga Shala i høj grad er den del af.

 

5 Prana har dygtige underviserer og en af landets mest erfarne

Ann-Charlotte, der leder Prana Yoga Shala, er en af landets absolut mest erfarne yogalærere. Hun har i næsten tyve år undervist minimum ti klasser om ugen i København og kan med sin kæmpe erfaring give vores elever og andre undervisere den bedst mulige vejledning inden for alt fra anatomi til yogafilosofi. Hun har også uddannet de fleste af vores lærere, så du vil opleve en rød tråd igennem timerne, hvor der altid er fokus på at oparbejde den fantastiske kombination af styrke, smidighed og ro, som er så unik for yogaen. Vores øvrige lærerstab har, udover en passioneret yogapraksis, også for en stor dels vedkommende en anden sundhedsfaglig baggrund. Og ikke mindst er de søde, sjove, imødekommende og ikke særlig yoga-frelste…

 

VORES TILBUD TIL DIG!

Og hvis du så alligevel ender på det der med, at du godt kunne tænke dig et godt tilbud, har vi faktisk sådan et i en begrænset periode, der starter d. 1/10: Har du en ven, der går til yoga hos Prana, skal du hive fat i ham/hende. Med en henvisning fra dem, kan du nemlig spare 15% på et halvt års ubegrænset yoga! Du nævner simpelthen deres navn i en mail til os, hvorefter du betaler enten 2210,- eller 1870,-, hvis du er ledig/studerende. Og så får din ven også 15% rabat på sin næste tilmelding!

 

Har du ingen venner i Prana?

Så skal du bare tilmelde dig og betale for et halvt år sammen med en anden ven, der vil starte til yoga – så er der rabat til jer begge!

 

Vi har masser af skønne hold, der også er begyndervenlige på skemaet, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige shala i hjertet af København.