Inspiration & fordybelse

En af de ting, eleverne på vores yogalæreruddannelse finder rigtig stor glæde ved, er de dage, hvor vi folder alle yogaens aspekter ud over en hel dag. Hvor meditation, chanting, asanapraksis, pranayama og yogafilosofi får meget mere plads end på en normal yogatime, og hvor der er tid til at lande i kroppen, sindet og ikke mindst hjertet.

Den glæde vil vi nu gerne dele med alle, der har en stabil vinyasa- eller ashtangapraksis og som kunne tænke sig at dedikere en hel eftermiddag, kun til yoga. Dagen vil også være god for undervisere, der har lyst til lidt ny inspiraton, eller som bare finder det nærende at sætte lidt tid af til egen praksis.

I asanapraksissen, som ligger fra vi starter og frem til spisepausen ca. halvvejs igennem kurset, vil der denne dag være særligt fokus på skuldre - både i form af stabilitets- og smidighedsarbejde.

 

 

Pris: 500,-/400,- for elever med fast, ubegrænset medlemskab hos Prana Yoga Shala. Kursusgebyr betales ved tilmelding, som sker ved at sende en mail til info@pranayogashala.dk.

Tid: 8/11 kl. 13-18

Underviser: Ann-Charlotte