Ole Bertram

Ved en tilfældighed blev Ole Bertram i starten af 2000 hevet ind i yogaens verden, hvor han havde sin første yogatime i det lokale fitness center. Men det var først et par år efter, da han ledte efter noget, som kunne supplere hans undervisning og praksis indenfor kinesisk kampkunst, at han virkelig mærkede alle de facetter yogaen havde at byde på. Hvad der startede som et tilfældigt møde og et supplement til hans kinesiske kungfu, blev med årene hans faste praksis og holdepunkt og en uundværlig del af hans liv.

 

Yoga er for Ole Bertram muligheden for at vende blikket indad, finde roen og styrken gennem asanas og vejrtrækningen - en naturlig måde at opretholde en sund balance....

 

 

Ole Bertram nyder at formidle yogaens og den kinesiske medicins kunst ud på en simple, brugbar og nærende måde, som tager udgangspunkt i den enkelte. En legende og nysgerrig tilgang præger hans undervisning, og hans klasser er som oftest dynamiske med et hint af styrke og ro.

 

Ud over at være uddannet yogalærer, er Ole Bertram også uddannet akupunktør med speciale i kinesisk kostforståelse, samt BA i kinesisk fra KU, hvor han havde et særligt fokus på klassisk kinesisk og de tekster, som ligger til grund for den kinesiske medicin i sin moderne udformning, TCM. Ole Bertram underviser også i kinesisk medicin på Prana Yoga Shala´s yogalæreruddannelse.