Yoga retreat Koh Samui Thailand

I oktober 2017 går turen til Koh Samui i Thailand og skønne Samahita Retreat Center. Du får en uges vinyasa- og yin yoga, ophold i virkelig lækre værelser med egne balkoner, skøn mad og mulighed for massage og andre dejlige kropsbehandlinger. 

 

 

Yogaen

Undervisningen er planlagt, så vi i løbet af ugen folder kroppen ud og får

mulighed for at arbejde med styrke, stabilitet og smidighed på en måde, som du også kan inddrage i din hverdagspraksis, så du ikke bare får dejlig yoga, men også en ny forståelse for kroppen. Vi integrerer derudover en forståelse af den kinesiske fem elements-tanke i vores praksis, så vi både slipper efteråret, som vi er rejst fra, forbereder kroppen på vinteren, vi bevæger os imod, og ikke mindst nyder fornemmelsen af sommervarme, som er med os i Thailand. 

 

 

Pris

Pris for syv nætter med ophold, alle måltider og yoga: 

 

Early bird pris til 1/6: 6800,- pr person i delt dobbeltværelse

(som er et two-bedroom loft, med en seng i stuen og en seng på en hems)

 

Early bird pris til 1/6: 7700,- pr. person for et semiprivat værelse

(man har sit eget værelse med separat indgang og deler badeværelse med en anden deltager).

 

Rejser du alene, sørger vi for en sød room-mate af samme køn. Har du en, du gerne vil dele værelse med, bedes du om at nævne dette ved tilmelding.

 

Skriv til os, hvis I er et par, der vil dele et almindeligt dobbeltværelse. Der er plads til to børn på alle two bedroom loft og semiprivate værelser!

 

Vi tilbyder et begrænset antal pladser på denne tur. Du sikrer dig en plads ved at emaile os din tilmelding og indbetale et depositum på 3000,- til kontonr. 6737-0001054791. Restbeløbet indbetales senest 1/6. Depositum og restbeløb refunderes ikke, hvis du forhindres i at deltage, men får vi en venteliste, kan vi lade en anden overtage din plads.

 

Øvrige udgifter

Rejsen til og fra Koh Samui, samt kropsbehandlinger er ikke inkluderet i prisen. 

 

Yoga retreat Koh Samui Thailand