Yoga retreat Luang Prabang

En magisk uge i Luang Prabang

Luang Prabang i Laos er intet mindre end en af Asiens mest magiske perler. Den lille, venlige by er et Unesco World Heritage Site, og ligger omfavnet af Mekong og Nam Khan flodenerne i en dal for foden af trædækkede, bølgende bakker.
Byen er fuld af buddhistiske templer, klostre, franske kaffebarer og hyggelige butikker med smukt, lokalt produceret kunsthåndværk.

Vi bor i hjertet af den gamle bydel, i den tidligere franske guvernørbolig, der nu er omdannet til det 4-stjernede hotel 3 Nagas.

Yogaen i løbet af ugen handler både om at skabe styrke, stabilitet og smidighed, men integrerer også forskellige temaer fra buddhismen, samt meditation, så du vil få mulighed for at nyde et fuldkomment nærvær på rejsen.


 

Datoer

Retreatet forløber fra søndag d. 14.10 til søndag d. 21.10.
Vi mødes på 3 Nagas søndag d. 14/10. Vores første yogaklasse er om morgenen mandag d. 15/10 kl. kl. 8-9.30.

 

 

Yogaen
Yogaen foregår på Sofitel Luang Prabang, hvor vi hver morgen bliver kørt til med minibus (om eftermiddagen kan man cykle eller tage en tuk-tuk - det er en tur på max. fem minutter med bil.)
Du kan vælge at tilbringe noget af dagen ved hotellets skønne pool, der ligger midt i den smukkeste, tropiske have, ligesom vi får 40% på alle behandlinger i spa’en. I uge 42 er regntiden overstået, og vejret er virkelig lækkert.

Der er masser af spændende udflugtsmuligheder i området og et meget hyggeligt nattemarked fem minutter fra hotellet hver aften.

 

 

Pris

Prisen inkluderer ophold, lækker morgenmad på 3 Nagas, yoga og

morgentransport til yogaen. 

Der er daglige, direkte afgange fra Bangkok til Luang Prabang. Turen tager ca. en time.

 

Pris for ophold, yoga inkl. morgentransport og morgenmad:

Delt værelse & delt dobbeltseng: = 6880,- pr. person

Delt værelse m. ekstra seng (så man ikke deler en dobbetlseng): = 7915,- pr. person

Delt værelse 3 personer: = 6450,- pr person

 

 

Øvrige udgifter

Du skal selv betale frokost og aftensmad (der er masser af lækre og meget, meget rimelige restauranter i byen), samt din rejse til og fra 3 Nagas, samt visum til Laos,

 

Yoga retreat Luang Prabang Laos