I oktober 2017 går turen til Koh Samui i Thailand og skønne Samahita Retreat Center. Du får en uges vinyasa- og yin yoga, ophold i virkelig lækre værelser med egne balkoner, skøn mad og mulighed for massage og andre dejlige kropsbehandlinger. 

 

Kom i gang (igen)

- 3 tirsdage i feb/marts

I løbet af tre tirsdage i februar og marts kan du komme i gang med dynamisk, sjov og styrkende yoga. Holdet er både for dig som er ny til yoga eller har haft en lang pause og for dig, som f. eks. har gået til yoga i dit fitness center uden helt at få styr på teknikken. Ud over undervisning på skolen i Magstræde får du også en video, som du kan bruge derhjemme.

 

Kurser, ferie & uddannelse 2017

- m. Ann-charlotte Monrad

 

Så har vi allerede samlet de første af mange events for 2017.

 

Månedens blog

VEDHOLDENDE VENLIGHED

"Historier fra moderne yoga lyder ofte som gode, gammeldags eventyr: Hovedpersonen, der er syg/svag/ude af balance, finder yogaen. Og arbejder virkelig hårdt med sin praksis ved blandt andet at overkomme en masse hindringer. Såsom spændte skuldre, for meget/for lidt smidighed eller endda mangel på penge til en flybillet til Indien..."

 

//

GROWING WITH KINDNESS

"Modern yoga often reads like an old-fashioned fairy tale. A sick/weak/imbalanced protagonist finds yoga. Works really hard on her practice and overcomes many obstacles, such as tight shoulders, too much/too little flexibility, or even a lack of funding for a plane ticket to India..."

 

Bliv yogalærer 

Ny 200-timers RYT uddannelse med opstart i begyndelsen af 2017

Går du med en yogalærer i maven, så er vores 200-timers uddannelse måske noget for dig.

Vores næste forløb starter i november 2017. 

 

Ny video! - December Flow

En sekvens, der forener yin og vinyasa yoga, til gavn for styrke, cirkulation og fordøjelse.

Fra os til jer ❤️ Glædelig jul!

 

Hvorfor vælge Prana???

- 5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS

Prana Yoga Shala – en af byen hyggeligste og mest kompetente skoler, nu med et fantastisk tilbud (som du finder når du klikker videre…)

Der er efterhånden flere yogaskoler end bagerier i København, og det kan være svært at vælge. Mange elever hopper fra skole til skole, da der altid er et godt tilbud at finde et eller andet sted. Men selvom den tilgang kan være positiv for pengepungen, er den mindre optimal i forhold til at opbygge en stabil, gavnlig yogapraksis.....

 

# Heading towards an understanding of stamina

-  an article by Ann-Charlotte Monrad

 

How can we as yoga teachers use language and an understanding of anatomy to empower our students to build stamina in a healthy way? My article "Heading towards an understanding of stamina" is an attempt to inspire a practice that's both healthy, caring and informed for ourselves and those that we have the honour of teaching.

 

Ny elev?

Se hvordan du tilmelder dig og hvilke hold som vi anbefaler du begynder med.

 

Køb HVOR DER ER STILLE -  en moderne guide til Patanjalis Yoga Sutras

 

Ann-Charlotte har i flere år undervist i en af yogafilosofiens absolutte hovedtekster på vores yogalæreruddannelse, hvor den er virkelig populær. Men at teksten er en ekstremt brugbar guide, hvis man er på udkig efter balance i et travlt moderne liv, betyder ikke nødvendigvis, at den er let at læse.

Derfor har hun skrevet en guide til teksten for alle yogaelskere, der har lyst til at tage yogaen fra måtten og med ud i verden.

 

Du kan købe bogen for 159,- via mobilepay (51235572), og hente den hos os i Magstræde, hvor receptionen har åbent i forbindelse med vores klasser (tjek skemaet, så du ikke går forgæves).

 

Bogen kan også bestilles til afsending ved at indbetale 159,- + 39,- (i alt 198,-) til ovenstående mobilepay nummer. Husk at der kan gå op til 5 dage før du modtager bogen. Bogen sælges også eksklusivt hos Soul Books i Strædet i København.