Tid til dig

 

Private yogaforløb og behandling

 

Trænger din krop og din yoga til ekstra fokus?

Har du alt for meget om ørerne og brug for et beroligende yogaprogram, der er skræddersyet til dig? Eller har du brug for ekstra energi i en travl hverdag?

Kunne du tænke dig at komme i gang med at meditere, men ved du ikke helt, hvordan du skal starte?

Har du gamle skader, der bliver ved med at drille?

Det og meget mere tilbyder Ann-Charlotte, der nu er færdiguddannet som Yoga Medicine Registered Therapeutic Specialist, at hjælpe dig med. Og er du hurtig, får du endda en god intropris på dine første tre enetimer.

Du kan også vælge at supplere dine enetimer med en skøn Totum-behandling hos Pranas yogalærer Thor, som i behandlingen vil tage udgangspunkt i det, du arbejder med i dit private yogaforløb. Du kan selvfølgelig også få en behandling uden et yogaforløb!

Om yogaforløbet

Før dit første møde med Ann-Charlotte har du pr mail eller i Prana kort beskrevet, hvad du vil fokusere på.

Første gang: Vi starter med en uddybende snak om dine behov. Ann-Charlotte tester muligvis din fleksibilitet og evt. muskelømhed i de områder af kroppen, du vil arbejde med. Du introduceres for en håndfuld øvelser, som du skal lave nogle gange ugentligt inden din næste enetime. Øvelserne vil som regel være en kombination af myofascial release, styrke og hvilende yin-stræk.

Anden gang: Vi taler om effekten af de øvelser, du har lavet. Du undervises i dit fulde, skræddersyede program, som også kan indeholde flow.

Tredje gang: Vi arbejder os igennem programmet og justerer om nødvendigt.

 

Om behandlingen

Ved hjælp af pulserende bevægelser og akupressur, som både beroliger kroppen og stimulerer dens naturlige restitution, løsnes muskler og bindevæv. Der arbejdes – som i meget af vores yoga i Prana - ud fra meridianlæren, og energiens frie forløb i kroppen stimuleres.

 

Pris

Pris for tre enetimer á ca. 45 minutter, samt skræddersyet yogaprogram: 1295,-

Du betaler i forbindelse med booking af din første klasse.

Totum-behandling: 350,- (500,- fra 1/11). Betales i forbindelse med behandlingen.

 

Booking


Ann-Charlotte tilbyder enetimer på nedenstående tidspunkter, fra og med d. 6/8. Du kan vælge at booke dine tre enetimer på en gang eller booke fra gang til gang (send en mail til pranayogashala@gmail.com). Det anbefales, at der går ca. tre uger imellem klasserne:

Mandag kl. 19.45

Tirsdag kl. 9

Torsdag kl. 16 og 18.45

Fredag kl. 11.30
 

Totum-behandlingen bookes direkte hos Thor. Send en mail til kjartan-thor@hotmail.com for at aftale tidspunkt. Behandlingerne foregår, med mindre andet aftales, hos Prana Yoga Shala. Du kan som udgangspunkt booke følgende tidspunkter:

Mandage frem til kl. 16.30

Tirsdage fra kl. 11.30 til 16.30

I weekenden efter aftale