Prana Yoga Shalas 200 timers yogalæreruddannelse - juni 2018

Vores næste 200-timers YA-godkendte forløb starter til juni. Vi har kun ganske få pladser tilbage, så kontakt os snarest, hvis en af pladserne skal være din. Du finder al nødvendig info om uddannelsen i pdf'en nedenfor. 

Læs den grundigt igennem og kontakt os derefter pr. mail eller kig forbi til en prøvetime hos Ann-Charlotte, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

Prana Yoga Shalas 300-timers overbygningsuddannelse for yogalærere - november 2018

Hvis du elsker yoga, er glæden ved at dele yogaen med andre noget af det skønneste ved jobbet som yogalærer. Men der er også udfordringer: Det kan være svært at holde din egen praksis ved lige midt i al undervisningen og svært at finde inspiration fra andet end sporadiske kurser. Ofte savner vi som underviser uden fast base også sparringen med gode kolleger.

Prana Yoga Shalas Yoga Alliance-godkendte 300-timers overbygning er et tilbud til dig, der vil give din undervisning og din egen praksis en fantastisk gave: Et år med konstant ny inspiration i form af månedlige moduler, et netværk af kolleger, som du kan dele dine erfaringer med og et tæt samarbejde med en virkelig erfaren underviser, der vil give dig personlig feedback på et af dine undervisningsforløb, som du selv sætter sammen baseret på den viden, du har tilegnet dig på modulerne.

Der vil også blive tid til din egen praksis, til et meditationsretreat på skønne Samsø og selvfølgelige til en dosis yogafilosofi, som grounder dig i din praksis som underviser og udøver. Og selvfølgelig meget, meget mere.

På modulerne gennemgår vi bl.a. yoga og kinesisk fem elements-teori, restorativ yoga og nervesystemet, yin yoga og myofascial release, yoga for gravide, yoga for sportsudøvere mm.

Der vil også være sat tid af til at få genopfrisket din anatomiske viden.

Lyder det som noget for dig? Send en mail til pranayogashala@gmail.com for at få det fulde program tilsendt. I programmet finder du også information om, hvordan du ansøger.