Mandag

 

   Tirsdag

 

   Onsdag

 

   Torsdag

 

   Fredag

 

   Lørdag

 

   Søndag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinyasa  

 

Styrke & Flow

 

Vinyasa

 

Yin Flow

 

Vinyasa 

 

 

 

 

7.30-8.30

 

8.25-9.25

 

10.00-11.30

 

10.30-12.00

 

11.00-12.30

 

 

 

 

Nana

 

Fie

 

Ann-Charlotte

 

Ann-Charlotte

 

Ann-Charlotte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinyasa 

15.15-16.30

Nana

 

 

         

 

 

 

 

 

         

 

         

 

Vinyasa

17.00-18.30

Fie

 

 

Yin Flow

17.00-18.15

Tania

 

 

Vinyasa 

16.45-18.00

Tania

 

Selvpraksis/Mysore

17.00-18.30

Lill

 

Styrke & ro

16.45-18.00

Ann-Charlotte

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinyasa Basic

18.45-19.45

Fie

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Styrke & Flow

19.00-20.15

Karen

 

 

 

 

Yin Flow

Aflyst pga sne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                       

VINYASA & VINYASA BASIC

For alle dem, der vil nyde større smidighed og styrke

Vinyasa er vores hoved-yogaform hos Prana Yoga Shala. En yogaform, hvor du opbygger styrke og smidighed, og hvor vi planlægger undervisningen, så den passer til vejret, humøret og energiniveauet i salen.

Holdene er både for den øvede og ikke så øvede yogi, da alle stillinger kan modificeres, men særlig vinyasa basic er et godt sted at starte, hvis du ikke har så meget yogaerfaring, men kan lide at bevæge dig!

YIN FLOW

For dig, der vil nyde stilheden

Hos Prana Yoga Shala elsker vi Yin Flow. Her sætter vi tempoet ned og giver os god tid i stillingerne; tid til at lytte til kroppen og til vejrtrækningen. For at kunne arbejde mere i dybden i de stille stillingerne og lade være dem støttede af en vis portion styrke, vil en del af klassen altid være nogle mere dynamiske flows, der skaber cirkulation i kroppen.

Du er velkommen til Yin Flow, uanset om du er helt ny til yoga eller har praktiseret i mange år.

STYRKE OG RO/STYRKE OG FLOW

For alle

Lad dig endelig ikke skræmme af klassernes navne! Det her er ikke hård, bootcamp-agtig yoga. I stedet fokuserer vi på at opbygge en dyb, stabiliserende styrke, som du kan nyde godt af både i din almindelige yogapraksis og i dit liv uden for måtten. Vi lægger ud med fokuserede øvelser for især hofteled, mave, skuldre og arme. På "Styrke og ro" folder vi derefter et simpelt flow eller to ud, der skaber cirkulation, for derefter at indkapsle den opbyggede energi med en afsluttende sekvens af restorativ yin yoga-stillinger. På "Styrke og flow" er der lidt mere fokus på flow'et, så du virkelig kan få foldet din krops genopdagede styrke ud med energigivende sekvenser. Kig forbi, hvis du vil nyde en praksis, der også kan mærkes, når du har rullet din måtte sammen.

SELVPRAKSIS/ MYSORE

For alle med en stabil egen-praksis

Holdet er for dig, der enten har en stabil ashtanga mysore-praksis, og kan praktisere i hvert fald første del (solhilsner og stående stillinger) af ashtanga-sekvensen på egen hånd, eller for dig, der har en stabil vinyasa-praksis, som du har lyst til at folde ud i selskab med andre praktiserende og med assisteringer og vejledning af en underviser.

Holdet er uden fælles instruktion, så du skal være klar på at arbejde på egen hånd. Du kan komme fra lidt før start-tidspunktet og gå i gang, og kan du kun nå forbi til en enkelt times praksis, er det også fint at starte lidt senere. Vi tilbyder rummet og vejledningen, og du folder din yoga ud.