Yoga & kinesisk medicin

FLOW & YIN

Fordybelse & efteruddannelse 30-timers immersion for yogalærere & erfarne udøvere

 

Hvad skal et godt flow kunne? På denne immersion lærer du kunsten at undervise på en måde, der med afsæt i funktionel anatomi skaber en stabiliserende styrke og fornemmelse af plads i kroppen, der holder længe efter at du og dine elever har rullet yogamåtterne sammen, og som giver overskud i både krop og sind.

Du vil også lære, hvordan du kan inddrage en forståelse af årstidernes skiften og deres påvirkning på krop og sind i din yoga, med udspring i kinesisk medicins fem fase/fem elementsteori – et fuldkommen unikt redskab i en alsidig, udfordrende og samtidig nærende praksis.

Anatomisk vil kurset sætte fokus på stabilitet i ryg, skulder- og hofteled, samt i benene – ting der ofte overses i en yogapraksis med fokus udelukkende på smidighed, men som er fuldkommen centrale, hvis vi vil have en krop, der kan andet end yoga.

I forhold til kinesisk medicin vil både yin/yang teori, et kendskab til de fem elementer, samt basal meridianlære berige din praksis på en måde, som vi godt kan love er en gave til alle, der elsker at have en sund krop og et sind i balance.

Det forventes at du har en stabil asanapraksis og kan lide at bevæge dig. Men stor smidighed og fancy stillinger er ikke et krav! 

 

Kurset undervises af Ann-Charlotte Monrad - en af Danmarks mest erfarne yogalærere, samt af Ole Bertram Monrad, der er akupunktør og BA i kinesisk.

Er du ikke allerede elev hos eller uddannet af os, opfordrer vi dig til at komme forbi til et par almindelige vinyasaklasser, før kurset starter, så du kan få en fornemmelse af, hvordan vi arbejder.

 

Datoer & tidspunkter: Kurset løber over to weekender i september/oktober: D. 1/9-3/9 og 29/9-1/10. Tidspunkterne er fredage kl. 16.30-20.30, lørdage kl. 12-18, søndage kl. 13-18.

 

Pris: Pris ved tilmelding før d. 1/6: 3200,- (inkluderer i alt fem valgfri klasser hos Prana Yoga Shala i august, september og oktober 2017). 2700,- for medlemmer af Prana Yoga Shala, samt tidligere og nuværende deltagere på vores uddannelse.

Efter d. 1/6 stiger prisen med 300,-

 

Tilmelding: Du tilmelder dig pr mail til pranayogashala@gmail.com og ved at indbetale depositum på 1000,- til kontonr. 6737-1113944, så er din plads sikret. Du kan ikke betale via vores hjemmeside endnu!

 

Betalingsbetingelser: Betaling for kurset refunderes minus et administrationsgebyr på 300 DKK ved skriftligt afbud senest en måned før kursets start, altså senest d. 1/8. Bliver du forhindret i at deltage efter den dato, kan du give din plads videre til en anden efter aftale med os. Har vi deltagere på venteliste, kan vi hjælpe dig med at finde en anden, der kan overtage din plads.

Sted: Prana Yoga Shala. Magstræde 10 C. Kbh. K