The glorious presence of breath and life

 
 
 

“Aftenhimlen på vej hjem fra yoga” eller “Lyset i min stue lige nu”. Intet indkapsler bedre, hvad det er vi vil dele med yogaen hos Prana end disse små momenter af skønhed fra helt almindelige dage, delt af vores elever, når de har været forbi til en klasse hos os.

Yoga er så utrolig mange ting i dag. Det kan være at svede i et varmt rum og presse sine muskler og måske led til det yderste. Det kan være en livsstil, der omfatter dyre leggings, æteriske olier og fotogen matcha latte. For nogle er yoga bare en god måde at mindske rygsmerter på. Eller muligheden for en god, lang lur. For andre er yoga mystisk.

Hos Prana er yoga først og fremmest en invitation til en vende opmærksomheden mod alt det, du sanser. Fra luften mod din hud og kroppens arbejde, når den udfordres, til bevægeligheden, der åbenbarer sig som en gave, når du giver kroppen tid. 

Hos Prana laver vi selvfølgelig yoga for yogaens skyld, og vi gør det med en sikker forståelse for kroppens behov. Vi går op i at lære kroppen at bevæge sig på en måde, der er sund, styrkende og hensigtsmæssig. Hos os hører du aldrig ”Det skal du gøre, fordi traditionen siger det”, men du bliver måske spurgt: ”Hvordan føles det? Bliver det bedre sådan her?” 

Vi holder af yoga, der er styrkende, åbnende, afspændende og ganske ofte legende. Og alle er velkomne, nybegyndere såvel som øvede. Fordi vi gerne vil dele effekten af yoga med alle. Både den fysiske, men også den, der handler mere om din måde at være i verden på. Så aftenhimlen på vej hjem fra en klasse eller lyset i din stue bliver noget, du virkelig sanser og nyder. Fordi yoga for os mere end noget andet handler om at være til stede. Og det kan du lære, uanset om du kan binde knude på dig selv eller ej.

 
 
AC13655.jpg