Pranas venner

Siden AC overtog yogaskolen i Magstræde i starten af 2012 har hun arbejdet utrætteligt på at skabe en oase, hvor yoga af virkelig høj kvalitet er i fokus, og hvor du altid inviteres til bare at komme og være dig selv.

I al den tid har Pranas priser ikke ændret sig, selvom både vores husleje og lønsatsen for aftenskolelærere er steget støt. Fordi vi er presset af et marked, hvor særligt fitnesskæder tilbyder ekstremt billig yoga og hvor mange yogaskoler prøver at overleve ved at give gratis klasser, er det simpelthen ikke muligt at bede om den pris for vores undervisning, som vi egentlig burde have. Samtidig er vi super fleksible ift udløbne klippekort, medlemskaber i bero, ingen binding, meget billige enkeltklasser mv. og det vil vi gerne blive ved med at være.

Det vi elsker mest ved Prana er følelsen af fællesskab. Derfor elsker vi at dele gratis videoer, artikler om anatomi, filosofi mv. og ikke mindst dele vores kærlighed til yoga, hver eneste gang vi træder ind ad døren for at undervise. Hvis du også nyder vores fællesskab – enten ved at komme fast, en gang imellem eller ved at bruge de ting, vi deler – håber vi, at du vil benytte muligheden for at blive en del af ”Pranas venner”, der støtter driften af vores yogaoase.

”Pranas venner” er tænkt som en måde, der hjælper os med fortsat at kunne tilbyde fantastisk yoga til meget rimelige priser, samt støtte alt det andet vi gør for dig og din yoga. Så hvis du virkelig sætter pris på, at vi eksisterer, selvom du ikke kommer så tit, og egentlig – hvis du er fast medlem - godt ville kunne betale et lidt dyrere medlemskab, opfordres du til blive medlem af ”Pranas venner” ved at betale et årligt støttebeløb på 795,- eller 495,- hvis du er studerende. Det svarer, hvis du er fast medlem, til en månedspris på ca. 510 kr. eller 415,- for studerende. Og giver os mulighed for at skabe materiale til masser af spændende ekstrakurser for jer, der ikke kommer så tit.

Til gengæld inviterer vi dig, der når at tilmelde dig senest d. 10/11, til en enkelt årstidsrelateret Master Class med AC lørdag d. 30/11 kl. 12-14 og igen en gang til foråret til dem, der ikke når at være med d. 30/11. Alle der bliver en del af “Pranas venner” senest søndag d. 20/10 deltager derudover i lodtrækningen om en enkelt plads på vores 25-timers Yoga Anatomi kursus.

Vil du gerne støtte, men sidder du stramt i det, er vi selvfølgelig også taknemmelige for mindre, selvom du skal betale det fulde beløb for at få en plads på en Master Class.

Du mobilepay’er din støtte direkte til Prana på 56542. Skriv “Pranas venner” i beskeden og “Pranas venner MC”, hvis du vil have en plads på Master Class’en d. 30/11.

Vi elsker at støtte jer og håber, at I vil støtte os!

Kh.

Team Prana