We are...

 

Ann-Charlotte Monrad

Ann-Charlotte Monrad, daglig leder af Prana Yoga Shala og hovedunderviser på vores 200- og 300-timers uddannelser, ser det som sin fornemmeste opgave at undervise yogierne hos Prana i hvordan de lærer at lytte, både til kroppen og sindet, men også til verden som den folder sig ud omkring os.

AC har undervist i yoga i næsten tyve år, og har i de første mange år af sin praksis fordybet sig i traditionelle yogaformer som ashtanga og iyengar yoga, først og fremmest hos sin lærer Richard Freeman.

Hun er registreret som E-RYT 500 hos Yoga Alliance, og i foråret 2018 afsluttede hun sin videreuddannelse til Yoga Medicine Registered Therapeutic Specialist. Yoga Medicine (grundlagt af Tiffany Cruikshank og en af de mest velansete yogauddannelser i USA i dag) fungerer som et bindeled mellem yogaen og sundhedsvæsnet, og Yoga Medicine-lærere bliver igennem intense kursusuger, eksamener og case studies rustet til at hjælpe såvel privatklienter som almindelige yogaelever til en bedre forståelse af, hvordan de tager bedst muligt vare på sig selv.

AC er cand. mag. og MA i litteraturvidenskab med speciale i moderne indisk litteratur fra henholdsvis Københavns Universitet og SOAS/School of Oriental and African Studies, University of London.

Hun er forfatter til romanen Yoga – eller kunsten at vedligeholde sin mentale sundhed (Borgen 2002) og til yogafilosofibogen Hvor der er stille - en moderne guide til Patanjalis Yoga Sutras (Snepryd 2016).

Hun er mor til Kornelius, og hvis hun ikke er på skemaet i Magstræde, er der er god chance for, at hun er ude og udforske verden.

 

Kjartan Thor Óttarsson

For Thor var yoga i årevis et lettere ydmygende supplement til kampkunst og dans men er endt med at være en grundsten i hans fysiske og psykiske velvære. Han elsker bevægelse i alle mulige former, men værdsætter yogaen højt for dens helhed af åndedræt, styrke, smidighed, kropsforståelse og ikke mindst ro i sindet.

Thors timer er præget af en interesse for anatomi, nysgerrighed omkring bevægelse, teknik og rolig styrke. Han stræber efter at eleverne går fra timen med en god fornemmelse i kroppen, ro i sindet og en følelse af at de har taget et tålmodigt skridt på vejen til en øget bevægelsesfrihed og forståelse for deres krop.

Udover at undervise yogaklasser hos Prana behandler Thor også fast hos os i Magstræde (læs mere under Classes/Treatments), ligesom han medunderviser på vores 200- og 300-timers uddannelser.

 

 

Daphne Anna Geloia Dahlin

Text is on it´s way. Come back soon :)

 

Josephine Withagen

Text is on it´s way. Come back soon :)

 
 

Amalie Juul Aagren

Text and image is on it´s way. Come back soon :)

 

Charlotte Snede Sørensen

Text and image is on it´s way. Come back soon :)

 

Nana Nørgaard

Text and image is on it´s way. Come back soon :)

 

Fie Lindholm

Text and image is on it´s way. Come back soon :)

 

Frederikke Døfler

Text is on it´s way. Come back soon :)