Tid til dig

 
 

Trænger din krop og din yoga til ekstra fokus? Har du alt for meget om ørerne og brug for et beroligende yogaprogram, der er skræddersyet til dig? Eller har du brug for ekstra energi i en travl hverdag? Kunne du tænke dig at komme i gang med at meditere, men ved du ikke helt, hvordan du skal starte? Har du gamle skader, der bliver ved med at drille?

Det og meget mere kan du få hjælp til med privatundervisning og behandlinger hos Prana.

Ann-Charlotte, der er Yoga Medicine Registered Therapeutic Specialist, skræddersyr et yogaprogram til dig, som du let og overskueligt kan komme i gang med derhjemme.

Thor tilbyder en skøn Totum-behandling, der tager udgangspunkt i dine behov.

En kombination af behandling og privatforløb er en virkelig nærende vej til større balance og kan varmt anbefales!

 
 
 

Private klasser

Før dit første møde med Ann-Charlotte har du på mail eller i Prana kort beskrevet, hvad du vil fokusere på.

Første gang: Vi starter med en uddybende snak om dine behov. Ann-Charlotte tester muligvis din fleksibilitet og evt. muskelømhed i de områder af kroppen, du vil arbejde med. Du introduceres for en håndfuld øvelser, som du skal lave nogle gange ugentligt inden din næste enetime. Øvelserne vil som regel være en kombination af myofascial release, styrke og hvilende yin-stræk.

Anden gang: Vi taler om effekten af de øvelser, du har lavet. Du undervises i dit fulde, skræddersyede program, som også kan indeholde flow.

Tredje gang: Vi arbejder os igennem programmet og justerer om nødvendigt.

 

Priser

1195 kr. / 995 kr.*

Priserne er for tre enetimer á ca. 45 minutter, samt skræddersyet yogaprogram. Du betaler i forbindelse med booking af din første klasse.

*for elever med fast medlemskab hos Prana Yoga Shala.

 

Tidspunkt

Mandage kl. 19.40
Torsdage kl. 18.40
Fredage kl. 11.30

Ann-Charlotte tilbyder som udgangspunkt enetimer på ovenstående tidspunkter. Du kan vælge at booke dine tre enetimer på en gang eller booke fra gang til gang. Det anbefales, at der går ca. tre uger imellem klasserne.

 
 

Kropsterapi

Ved hjælp af pulserende bevægelser og akupressur, som både beroliger kroppen og stimulerer dens naturlige restitution, løsnes muskler og bindevæv. Der arbejdes - som i meget af vores yoga i Prana - ud fra meridianlæren, og energiens frie forløb i kroppen stimuleres.

Priser

590 kr. / 60 min.

Rabat ved køb af fem behandlinger på én gang.

Du betaler i forbindelse med behandlingen.

Booking

Du kan booke din behandling direkte via dette link: thorskropsterapi.onlinebooq.dk

Send en mail til kjartan-thor@hotmail.com hvis du har spørgsmål til behandlingen. Behandlingerne foregår hos Prana Yoga Shala.

 

Workshops

Masterclass lørdag d. 31/8 kl. 12-14.30