Come and join!

 

Funktionel Anatomi - 25 timer

Efterår 2019

Funktionel anatomi er en af vores absolut største passioner hos Prana Yoga Shala. På egen krop at få en forståelse af, hvordan vi bedst styrker, støtter og skaber plads hos vores elever, er et af vores vigtigste redskaber som yogalærere. Når vi underviser 200- og 300 timers uddannelser er undervisningen i funktionel anatomi helt central, men nu tilbyder vi også en 25-timers immersion for dig, der simpelthen vil have styrket eller genopfrisket din viden om kroppen som underviser eller bare som passioneret yogi.

Read more

Master Class

Lørdag d. 21/9 kl. 12-14.30

Vores næste Master Class kommer til at handle om styrke og smidighed i fødder og ankler - nogle af yogiens vigtigste redskaber i en stabil praksis. Som altid folder vi en inspirerende klasse ud med masser af tid til fysisk fordybelse, og der bliver også lidt tid til at kigge på relevant fodanatomi.

Pris: 300,- Tilmeld to deltagere sammen for kun 500,-

Undervisere: AC og Thor

Read more

200 timers grunduddannelse

Januar 2020

Fra starten af januar 2020 tilbyder vi hos prana yoga shala for 11. gang vores populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, hvor du på cirka seks måneder kan blive certificeret yogalærer.

Read more

Yoga Retreat in Goa

February 23 – March 1 2020

Come with Prana to Goa in February 2020. The retreat will focus on the health of your fascia, and we’ll offer inspiring practices of flow, stabilizing strength, quiet yin/restorative and myofascial release techniques with a couple of talks to tie it all together, so that you’ll also get the tools to care for your fascia, also post-retreat.

Read more

Morgen Magstræde.jpg

300 timers overbyging

Til april 2020 starter vi for anden gang vores Yoga Alliance-godkendte 300-timers overbygning for yogalærere op.

Uddannelsen er den eneste af sin slags i Danmark, og i løbet af et år vil du ikke bare blive beriget med masser af ny viden og inspiration, men også nyde godt af sparring med kolleger og det fineste fællesskab.

Read more

Yogafilosofi i praksis

4. oktober - 6. oktober

Kursus for yogalærere, der holder af yogafilosofi og kunne tænke sig inspiration til hvordan man kan inddrage dette aspekt af yogaen i sin asana-undervisningen uden nødvendigvis at skulle folde store, komplicerede foredrag ud.

Read more